EgyPárCsalád

Információk, árak

Akár egyénileg, akár családként vagy párként érkeznek, a találkozásaink során közösen fedezzük fel a nehézségeket, ezeknek a hátterét, és ezzel párhuzamosan a feloldásukra is koncentrálunk. Általában egy-két alkalmat szokott igénybe venni az ismerkedés. Meghatározásra kerül a terápia célja, hiszen a későbbi találkozások során ennek a megvalósítására fogunk törekedni. Eddigre már az is körvonalazódik, várhatóan mennyi alkalomra lehet szükség ehhez.

Egyéni konzultáció: 50 perc / 15000 forint
Pár- és családterápia: 90 perc / 28000 forint

A találkozások előre egyeztetett időpontban történnek. Egyéni konzultáció esetén a hetente, pár- s családterápia esetén a kéthetente történő találkozás a javaslott, természetesen ez megegyezés szerint történik. Az adott alkalmat díjmentesen lemondani legkésőbb 24 órával korábban van lehetőség. Sajnos, ha 24 órán belül történik meg, akkor annak az alkalomnak a díját is ki kell számláznom. Megértésüket kérem ehhez a feltételhez, mivel ebben az esetben már nekem sem marad lehetőségem kitölteni azt az időpontot.

Előző

Konzultáció

egyénileg

Az egyéni konzultáció arra nyújt lehetőséget, hogy a védett környezet biztonságában az érzelmek kimondhatók legyenek, a gondolatok felszínre kerülhessenek

Tovább

Terápia

pároknak

Minden párkapcsolat nagy változáson megy keresztül az első találkozástól a jelen helyzetig.

Tovább

Terápia

családoknak

Minden család egyéni, saját folyamatokkal rendelkező rendszer, így viszont változni is csak úgy tud, ha minden tagja erre törekszik.

Tovább

Köv.