EgyPárCsalád

Bemutatkozás


Azt hiszem, úgy jelentkeztem a pszichológus képzésre, ahogy az emberek szoktak eljutni egy pszichológushoz. Elsőként tanári diplomát szereztem, és csak évekkel később adtam be a felvételi jelentkezésemet pszichológia szakra, addig kerülgettem ezt a hivatást. Idővel érett csak meg bennem az elhatározás. Talán a legtöbb embernél is valahogy így játszódik le a folyamat. Történik valami az életében, nem is biztos, hogy tudja, milyen hatással van ez rá, aztán évekig cipeli. Egyszer csak a teher már nem ad más választási lehetőséget, és segítséget kell kérni. Én az érzelmek kimondásához, a gondolatok megfogalmazásához szükséges védett, elfogadó környezetet tudom biztosítani, és a támogatásomat tudom nyújtani ahhoz, hogy azok a változások, amik célként fogalmazódnak meg, beinduljanak.

Pszichológus diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem meg klinikai- és egészségpszichológia szakirányon.
A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem viselkedéselemzőként.

Képzésben lévő pár- és családterapeuta

Ujszászi Andrea

Előző

Konzultáció

egyénileg

Az egyéni konzultáció arra nyújt lehetőséget, hogy a védett környezet biztonságában az érzelmek kimondhatók legyenek, a gondolatok felszínre kerülhessenek

Tovább

Terápia

pároknak

Minden párkapcsolat nagy változáson megy keresztül az első találkozástól a jelen helyzetig.

Tovább

Terápia

családoknak

Minden család egyéni, saját folyamatokkal rendelkező rendszer, így viszont változni is csak úgy tud, ha minden tagja erre törekszik.

Tovább

Köv.